COACHING & KOFFIE VAN HET HUIS

face to face coaching

Wanneer kies je voor face to face coaching?

Persoonlijk

Geef je de voorkeur aan de meest persoonlijke vorm van contact tijdens jouw coaching en wil je je koffie & koekje laten verzorgen door mij? Dan is deze vorm van life coaching je op het lijf geschreven.

Centraal in Noord-Nederland

Je komt dan voor je coachingsessie van ongeveer 1,5 uur langs in mijn coachingsruimte in Zuidlaren, een prachtig groen dorp in de kop van Drenthe. Zuidlaren is zowel vanuit Groningen, Friesland als Drenthe zeer goed te bereiken.

Jouw persoonlijke voorkeur

Op mijn kantoor gaan we ongestoord met elkaar in gesprek. Buiten het feit dat fysieke aanwezigheid prettig kan zijn bij het bespreken van lastige of emotionele onderwerpen, is face to face coaching ook erg handig bij het uitvoeren van coachingsoefeningen tijdens de sessie.

“Nicole haalt door het stellen van de vraag achter de vraag, écht de kern naar boven”

Een sessie waarin je elkaar ‘live’ ontmoet kan ook erg fijn zijn bij de start van een online coachingstraject zodat we een sneller een vertrouwensband op kunnen bouwen.

Wat jij een prettige vorm van coaching vindt is natuurlijk helemaal persoonlijk. En misschien wil je de ene keer toch liever naar buiten voor jouw sessie of schikt online beter omdat je een keer krap in je tijd zit. Dit kunnen we per keer bespreken.

Binnen, buiten, online. De keuze is reuze

Je kan het hele coachingstraject face to face doen of een combinatie maken van face to face afspraken, online sessies en/of wandelcoaching.

Spreekt dit jou aan en ben jij er klaar voor om stappen te zetten naar een ontspannen leven vol energie?

Plan dan vandaag nog een gratis kennismaking in.

Copyright: 2021 - Nicole Hermans

Adres: Berkenweg 1, Zuidlaren

Nicole Hermans Coaching

Laat jij je emmer overlopen?

Word jij ook knettergek van je volle agenda? En wil je een einde aan stress en drukte?

Als je nu niets doet, dan loopt je emmer een keer over.. met alle ellende van dien.

 

Laat je e-mailadres achter en ontvang met enige regelmaat belachelijk fijne & haalbare tips om jouw leven in balans te brengen.

Jeej, het is gelukt! De eerste mail komt snel jouw kant op.