Op en Top Ontspannen Ondernemen

Online training voor drukke ondernemers met kinderen, die elke dag succes, plezier & voldoening willen

Ontdek nu wat de meeste zelfstandigen pas na hun pensioen ontdekten. Zodat je jouw gezin, je bedrijf én jezelf nooit meer tekort doet

Op en Top Ontspannen Ondernemen - Nicole Hermans

Stop met je schuldig voelen naar je gezin, naar je bedrijf en naar jezelf omdat je alle taken maar half doet.

Stop met gejaagd van hot naar her te rennen.

Stop met de lat zo hoog te leggen op alle vlakken in je leven. 

Ben je eigenlijk nog wel blij met de weg die je ingeslagen bent?

Is dit het allemaal waard?

Hoe zou het zijn om met je volle aandacht bij je bedrijf te zijn zodat je niet steeds aan het einde van de dag een halve ‘To Do’ lijst overhebt?

Om met een lach op je gezicht thuis te komen en ontspannen te kletsen en lachen met je kinderen?

Om trots en tevreden te zijn met wat je al hebt bereikt met je bedrijf en met de stappen die je elke dag zet?

Om eens zonder schuldgevoel in je relaxbroek met een boek op de bank te ploffen?

Om na je werkweek energie & zin over te hebben om leuke dingen te ondernemen met je partner en je gezin?

Op en Top Ontspannen Ondernemen

Voor elke ondernemer die meer plezier & focus wil, maar geen idee heeft hoe

 • Nieuwe online training van Nicole Hermans, ervaren & gecertificeerde coach; wandelcoach en online coach.
 • Tientallen ondernemers hebben door begeleiding en coaching van Nicole weer quality time met hun gezin, een fijne relatie met hun partner én genoeg tijd om met focus & energie aan hun bedrijf te werken.
 • In de training ontdek je exact hoe jij ervoor zorgt dat je met 100% aandacht werkt aan je bedrijf en met 100% aandacht thuis aanwezig bent.
 • Ideaal voor drukke ondernemers met een gezin. Kijk of luister wanneer je wilt, waar je wilt. Wanneer het jou past.
 • Stop met jezelf op de laatste plek te zetten en je daardoor vermoeid en futloos te voelen.
 • Stap weer met een lach op je gezicht de deur uit & kom met een lach op je gezicht weer thuis.
 • Nicole heeft ruim 10 jaar ervaring in grote, gevestigde bedrijven en in kleinere start-ups. Ze heeft zowel ervaring in marketingfuncties als in coachende en leidinggevende functies.
 • Daarnaast weet ze precies hoe het is om een gezin te runnen naast het opstarten en laten groeien van een onderneming.
Nicole Hermans - Personal Life Coaching

Hey ondernemer,

Jij bent je onderneming begonnen omdat je een passie had, een droom.

Een droom die je niet kon verwezenlijken in loondienst, bij ‘de baas’ die je vertelde wat je moest doen in plaats van dat jij zelf de koers uitzette.

Nee, jij koos voor vrijheid, voor zelf bepalen, voor elke dag met plezier naar je werk gaan.

Je koos voor ‘lekker’ flexibel omgaan met je agenda, zodat je genoeg tijd zou hebben met je kinderen, met je partner en natuurlijk genoeg tijd voor jezelf.

Want niets is zo belangrijk als jezelf voldoende rust, ontspanning en plezier gunnen. Zodat je steeds weer energie op kunt laden. Waardoor je de beste en leukste ondernemer, moeder of vader en partner kan zijn.

Maar het pakte toch iets anders uit…

Want in de praktijk blijkt dat er niet genoeg tijd in een dag zit om alles goed te doen.

Daarom voel je vaak stress. Want het is écht geen een optie om de lat lager te leggen. Wat is er dan minder belangrijk..?

Je bedrijf? Je partner? Je kinderen?

Als je heel eerlijk bent, kom je zelf steeds achteraan in de rij.

Want hoeveel tijd besteed jij aan jezelf? Aan je rust en ontspanning? Aan je plezier? Aan je persoonlijke ontwikkeling?

Je twijfelt al een tijdje of je hier nu wel zo gelukkig van wordt. Want in loondienst kon je tenminste nog de deur achter je dicht trekken. Maar met een eigen onderneming is je werk nooit af. Je bent in je hoofd steeds met je bedrijf bezig.

En.. dus niet 100% met je aandacht bij je gezin aanwezig. Of bij je partner, zelfs terwijl dat misschien wel hard nodig is.

Hoe ziet het er over een tijdje uit als je die energielekken niet dicht? Als je nooit de vrijheid voelt én neemt om op te laden? Als je niet weet hoe je prioriteiten stelt? Als je niet de hulp vraagt die je eigenlijk wel nodig hebt?

Is dan straks alle passie uit je relatie verdwenen?

Missen je kinderen de aandacht die ze zo hard nodig hebben? Terwijl ze groot zijn voordat je het weet?

Valt je bedrijf dan om? Of val jij om omdat je emmertje over is gelopen? 

Hoe komt het dat het nu niet gaat zoals je bedacht had?

Komt het omdat je niet meer weet waar je gelukkig van wordt? Of waar je voldoening uit haalt? Of weet je niet hoe je daar moet komen?

Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar stap je steeds weer in dezelfde valkuilen. Gaat het eventjes goed en dan ineens weer langere tijd niet.

Het maakt ook niet uit. Want het moment om er iets aan te doen is nu. Zet nu de eerste stap om het te fixen. Omdat je dit niet langer wilt. 

Wil jij net als de vele ondernemers die jou al voorgingen leren hoe jij de juiste prioriteiten stelt en hoe je nee zegt zonder je schuldig te voelen?

Wil jij ook ontdekken hoe je alle tijd voelt én neemt om bij je kinderen en partner te zijn? Ze alle aandacht te geven en daarbij zelfs 100% aanwezig te zijn met je hoofd?

Wil jij ook zonder schuldgevoel met een boek op de bank ploffen, naar de wolken kijken of in bad zitten tot je gerimpeld bent?

Wil jij jezelf nu écht leren kennen en weten waar jij blij en gelukkig van wordt? Waar je energie van krijgt?

En natuurlijk leren hoe je dat elke dag in jouw leven brengt? En daarbij begeleid en gemotiveerd worden? Meld je dan aan voor de online training Op en Top Ontspannen Ondernemen!

Dé online training die je niet alleen laat kijken en luisteren zoals bij andere trainingen, maar waarbij je vanaf de eerste module concrete acties bepaalt, zodat je direct stappen zet om jouw leven te veranderen.

Allemaal gebaseerd op de theorie en methodes die Nicole elke dag, succesvol toepast in haar coaching.

“Is dit hoe ik oud wil worden?”

Dat vroeg ik mezelf op een gegeven moment écht af. Ik moest hiermee stoppen en dingen anders doen, want ik ging recht op een burn out af.

Jarenlang vloog ik ‘s ochtends gehaast de deur uit. Kinderen naar de crèche en snel door naar m’n werk. M’n baan waar ik vaak het gevoel had de dingen maar half te doen en daarom voelde dat ik niet op mijn best kon presteren.

Te weinig focus, te hoge werkdruk. Te weinig controle.

Daarnaast voelde ik me schuldig als ik ‘op tijd’ weg moest om niet na sluitingstijd aan te komen bij de opvang. Ik klapte dan ook regelmatig in de avond de laptop weer open om het werk én m’n schuldgevoel weg te werken.

Nicole, kan jij [vul in naar eigen keuze] regelen?
“Ja joh, tuurlijk, geen enkel probleem.”
‘Nee’ zeggen was geen optie. Straks vinden ze me een niet-betrokken collega of moeder. Of nog erger: vinden ze me niet meer aardig en wordt er over me geroddeld.

Andere mensen hadden het allemaal wél goed voor elkaar. Dacht ik. Daar liep alles op rolletjes. ‘s Ochtends relaxed de deur uit. Geen gegil tegen de kinderen.

Zij zetten zich (dacht ik) allemaal 200% in op het werk en zitten daarna op tijd met het gezin aan tafel met een gezonde maaltijd.

Zonder gezeur, zonder stress.

Hoe doen anderen dat? Vroeg ik me steeds af. Wat doe ik fout?

Ondertussen kwam ik zelf op de laatste plek. Ik werd vermoeider en reageerde geïrriteerd naar m’n partner en kinderen. En ik was zelden tevreden over wat ik deed. Thuis en op het werk.

Dit kon zo niet langer

Toen ik mijn dieptepunt bereikte had ik zowel thuis als op m’n werk geen plezier en voldoening meer. Dat dwong me om te zoeken naar manieren om me wél weer blij en ontspannen te voelen. Om weer in balans te komen. Zodat ik er weer 100% kon zijn voor mezelf en voor mijn omgeving.

En die manieren heb ik gevonden!

Mijn doelen werden helder en ook hoe ik er moest komen. Ik schakelde daarvoor coaches in. Volgde (en volg) meerdere opleidingen en trainingen. En ik las me helemaal suf over alles wat te maken heeft met doelen halen, je balans bereiken, leven vol voldoening, mindset, prioriteiten stellen, keuzes maken, de werking van je brein. Noem maar op.

Nu help ik elke dag mensen die met dezelfde soort problemen worstelen. Zodat ze een betere work-life balance krijgen en houden. Want ik weet nu precies hoe je dat moet doen.

Ik sta nu elke dag bruisend van energie op, ga met plezier aan het werk in mijn eigen bedrijf en ik doe m’n werk elke dag met passie. Beloond met mooie resultaten en tevreden en gelukkige klanten.

En daarna heb ik ook nog zin & tijd om met mijn gezin leuke dingen te doen. Er is weer een fijne & liefdevolle relatie met m’n partner. Ik ben weer baas over mijn eigen tijd en bovendien zorg ik goed voor mezelf en neem ik daar elke dag ruim de tijd voor.

Hoe anders kan je leven zijn als je weet wat én hoe je het zelf kunt veranderen!

 

Op en Top Ontspannen Ondernemen - Nicole Hermans

   Dit levert het op als je meedoet:

  • Je ontdekt waar je ogen weer van gaan twinkelen en waar jouw passie van opvlamt.
  • Je weet wat balans inhoudt voor jou, jouw gezin en jouw bedrijf.
  • Je kent alle handvatten en tips die je nodig hebt om die balans te bereiken en te behouden.
  • Er is veel minder stress in je leven. Geen kort lontje. Niet meer per ongeluk schreeuwen. Niet meer dat uitgebluste gevoel.
  • Het beetje stress dat je voelt is perfect om tot de beste prestaties te komen. Dit is juist het gevoel waarbij jij op je best bent.
  • Je neemt de nodige tijd voor jezelf want op die manier ben je de leukste partner, ouder & ondernemer.
  • Je voelt je rustig en ontspannen bij het werken aan je bedrijf.
  • Je hebt grip op je dag en je stelt de juiste prioriteiten voor een ultiem voldaan gevoel.
  • Je zegt vol zelfvertrouwen en met je kin omhoog ‘nee’ wanneer dat beter is voor jou, je bedrijf of je gezin.
  • Je bepaalt je eigen werktijden en je houdt je eraan, zodat je tevreden en ontspannen naar huis kan.
  • Je schatert weer van het lachen en voelt dat warme geluksgevoel vaker in je lijf.
  • Je herkent onbalans en je weet waar je in moet grijpen en hoe. Vóórdat je weer die geïrriteerde ouder en partner wordt met kort lontje.
  • Je bent 100% met je lijf én je hoofd aanwezig wanneer je bij je kinderen en je partner bent. Ze staan weer te springen omdat je weer blij thuiskomt.
  • Je werkt met volledige focus aan je bedrijf zodat je weer trots kan zijn op jouw stappen. Elke dag.
  • Je verdeelt naar jouw behoefte de tijd tussen je bedrijf, je gezin en jezelf en je stelt hierin duidelijke grenzen.
  • Je kent jezelf door en door. Je weet waar je blij van wordt en waar je voldoening van krijgt. En je brengt dit in je leven.
  • Je voelt én neemt de vrijheid voor je eigen rust & plezier.
  • Je kent jouw energielekken en weet hoe je deze vermijdt of wegneemt.
  • Je vraagt hulp zonder je te schamen of te denken dat iemand daar ‘iets’ van vindt.
  • Je stelt haalbare doelen en je bereikt deze zonder dat de waan van de dag het steeds overneemt.
  • Je bent Op en Top Ontspannen Ondernemer!

   

  Dit zeggen mijn klanten:

  “Met Nicole’s hulp ben ik aan de slag gegaan met mijn persoonlijke plan. Waar word ik blij van? Hoe kan ik dit integreren in mijn werk en privé?

  Ze heeft me geleerd niet te denken vanuit de belemmeringen. Maar met mijn persoonlijke plan als leidraad zelf de regie nemen en in actie komen.

  Ik heb mogen ervaren hoeveel positieve energie er dan vrij komt!

  Rinske Tolsma

  De coaching gaf me weer nieuwe levensenergie, levenskracht. Het gaf me weer zin om verder te gaan. 

  Ik sta nu gewoon weer midden in het leven en ik haal er weer plezier uit. Ik lach weer met de kinderen.

  Je gaf me nieuwe inzichten en die gaven me weer hoop dat het allemaal goed zou komen en je gaf me vertrouwen dat ik zelf heel veel kan. Jij liet me dat allemaal inzien!

  De grootste verandering in mijn dagelijkse leven is de energie die er weer is, de positieve vibe.

  As je dan kijkt naar een jaar terug waar ik toen stond en waar ik nu sta! Mensen zeggen het nu ook tegen me: “Je ziet er gelukkig en gezond uit!” 

  Jorieke Schipper

  “Veel van mijn vraagstelling tijdens mijn coachingstraject ging over: wat helpt mij naar de volgende stap?

  Op mijn reis met Nicole, kwam ik tegen dat er toch veel winst bij mezelf te halen is.

  Door het concreet maken van een actieplan en gebruik makend van onder andere NLP kwam ik stapje voor stapje verder. Nicole luisterde goed en stelde me de juiste vragen.

  Doordat ik diep in mezelf moest graven naar antwoorden was het gevoel soms overweldigend. Doordat Nicole me steeds de hand reikte, kwam ik met haar hulp en begeleiding verder dan ik uit mezelf ooit gekomen ben.”

  Luuk Mooibroek

  Ik heb de coaching door Nicole als plezierig ervaren. Dat zegt iets over de aanpak en benadering van Nicole.

  Ze heeft een scherp luisterend oor, maar weet ook
  op de juiste momenten het gesprek in een andere richting te sturen als dat nodig lijkt.

  Nicole laat zien hoe je, soms met behulp van een simpele oefening, concrete stappen kunt
  maken richting het doel wat jij nastreeft.

  Boele Koops

  De balans tussen werk-privé was niet in orde. ’s Avonds wilde ik het liefst op de bank hangen. Tijd voor mijzelf was er nauwelijks.

  Mijn vriendin zei: “Het zou fijn zijn dat wanneer je er fysiek bent, je er ook met je hoofd bij bent.”

  Mijn belangrijkste inzicht is het besef om mijn bedrijf dusdanig in te regelen dat ik de balans beter op orde krijg en hou. 

  Mijn leven is hierdoor leuker, beter, positiever en kwalitatiever geworden.

  Lennart Moes

  “Afgelopen maanden is er veel veranderd. En het mooie daaraan is, ik heb dat allemaal zelf gedaan.

  Ik ben nog steeds erg blij dat ik de stap heb gezet om contact met jou op te nemen, om coaching te starten.

  Jij hebt mij andere inzichten gegeven en ook handvatten om dingen anders aan te pakken. Het veranderen van de mindset waardoor ik anders tegen mezelf aan ben gaan kijken, ik ben in mezelf gaan geloven. Daardoor voel ik me sterker en zekerder. 

  Marloes Huizeling

  Ik ben altijd iemand geweest die dingen graag goed doet, en ook graag andere mensen tevreden houdt.

  Dat betekende voor mij dat ik altijd alles voor andere mensen probeerde te doen, ik kon dus ook slecht ‘nee’ zeggen. En dat ik hoge eisen aan mezelf stelde. 

  Je hoorde me altijd zeggen “ik heb het druk” en “ik ben moe”. 

  Toen ik bij Nicole begon, was ik hier dus klaar mee. Ik wilde meer energie hebben! We hebben samen gekeken naar hoe ik het beste mijn dag/week kan inrichten. Nicole werkt daarbij heel praktisch, door te kijken naar hoe de situatie is en welke stapjes je kunt/wilt zetten om dat te veranderen.

  Ik maak nu steeds een afweging of ik de dingen die ik wil doen wel echt leuk vind en of het binnen mijn energieniveau past.

  Ik moet wennen aan het soms ‘nee’ zeggen, maar weet je? Dat vinden anderen helemaal niet zo erg als ik dat altijd in mijn hoofd had bedacht!

  Esther

  “Het traject met Nicole was heel prettig. Dit komt onder andere door het goede luisteren, het doorvragen op het juiste moment en de herkenning die ze teruggeeft.
  Ze geeft daarnaast een heel veilig en vertrouwd gevoel.

  Dit heeft mij zeker geholpen te reflecteren naar mezelf met als resultaat dat ik thuis en in mijn bedrijf dichter bij mezelf kan blijven.”

  Stefan Vogelzang

  Op en Top Ontspannen Ondernemen - Nicole Hermans

  Let op! Deze online training is niet voor iedereen geschikt.

  Ik raad je aan om je alleen aan te melden als meerdere van onderstaande punten op jou van toepassing zijn:

  ✓ Je bent ondernemer

  ✓ Je hebt een gezin met kinderen, met of zonder partner

  ✓ Je bent nu niet tevreden met je huidige balans & je ervaart daar stress of ontevredenheid bij

  ✓ Je bent bereid om zelf te werken aan meer focus, voldoening, ontspanning en plezier

  Het maakt niet uit:

  ✓  In welke branche je zit

  ✓ Hoe lang je al tegen bepaalde zaken aanloopt waardoor je niet lekker in je vel zit

  ✓ Wat je al hebt geprobeerd en waarom het nog niet helemaal is gelukt

  Dit programma is NIET bedoeld voor:

  ❌ Mensen die denken dat het vanzelf allemaal wel in orde komt als ze zich aan hebben gemeld.

  De mooie resultaten van deze training komen NIET vanzelf en ik garandeer je dat het alleen slaagt als je zelf gemotiveerd aan de slag gaat met de video’s en jouw actiepunten. 

  Heb je nog niet alles gevonden wat je wilt weten?

  Lees hieronder de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan even naar mail@nicolehermans.com

  Hoe lang heb ik toegang tot de training?

  Je krijgt onbeperkt toegang via een besloten leeromgeving. Daarvoor krijg je een persoonlijke inlog.

  Zo heb je voldoende tijd om alle kennis, inzichten en opdrachten te doorlopen. De sheets, oefeningen en tips kun je trouwens straks gewoon downloaden en op je eigen computer opslaan of uitprinten.

  Past een online training wel bij mij?

  Een online programma heeft veel voordelen, zeker voor drukke ondernemers  met een gezin. Zoals:

  • Je hoeft niet te reizen.
  • De modules om Op en Top Ontspannen Ondernemer te worden kun je altijd en overal beluisteren en bekijken.
  • Je doet mee op het moment dat het jou uitkomt.
  • Je hebt geen technische kennis nodig.
  • Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone

  Uiteraard kan je de online training uitbreiden met persoonlijke, 1-op-1 coaching door Nicole. Dit is het VIP aanbod van de training.

  Hoe lang duurt de training?

  De training bestaat uit 5 modules en een BONUS module over Hoe je voor eens en altijd de juiste keuzes in je leven kunt maken. Je krijgt onbeperkt toegang via een besloten leeromgeving, zodat je alle modules op jouw eigen tempo kunt doorlopen. Ook kan je de modules altijd weer terugkijken wanneer je dat wilt.

  Zo heb je voldoende tijd om alle kennis, inzichten en opdrachten te doorlopen. De sheets, oefeningen en tips kun je trouwens straks gewoon downloaden en op je eigen computer opslaan of uitprinten.

  Ik heb een druk bedrijf en een gezin. Is deze training dan wel haalbaar?

  Wanneer je een druk leven hebt is een online training bij uitstek geschikt voor jou. Je kan de training kijken of luisteren wanneer jij wilt en waar je wilt. Dat kan op je laptop, op je mobiel of op je tablet. Je hoeft een module ook niet in een keer af te ronden, maar je kan gewoon verdergaan wanneer jou dat past. Je ziet na het inloggen precies waar je gebleven bent zodat je meteen weer aan de slag kan. 

  Je kan je vragen altijd stellen in de live groepsvragensessies. Ben je er een keer niet bij? Geen probleem. Dan stel je je vragen gewoon tijdens de volgende online sessie. En wanneer je kiest voor het VIP traject mag je je vragen tussendoor ook altijd mailen.
  Verder heb je onbeperkt toegang tot de training, dus het geeft niets als het allemaal wat langer duurt. 

  Ik weet al best veel over balans. Wat kan ik nog leren van de training?

  Wat goed dat je je al verdiept hebt in het onderwerp. Het hebben van een bepaalde basis is fijn voor het volgen van de online training.

  Op dit moment is het echter waarschijnlijk zo dat het je niet helemaal lukt om je balans ook daadwerkelijk te bereiken of om deze vast te houden. In deze online training ontdek je daarom vooral hoe je alle informatie en methodes dagelijks, concreet toepast in jouw leven. Want het lezen over balans is 1, maar zonder het succesvol toe te passen verandert er helaas niets. 

  Als je denkt dat je alles al weet over focus, balans en voldoening én je hebt je leven perfect in balans, dan voegt de training inderdaad niets toe aan jouw leven. 

  Mijn bedrijf is net even anders dan andere bedrijven, past de training dan wel bij mij?

  Het maakt absoluut niet uit in welke branche je zit om de beste resultaten uit de training te halen. Je leert in de online training wat voor jou persoonlijk de beste balans is en hoe jij dit in je leven kunt brengen zodat het past bij jouw bedrijf, jouw gezin en bij jezelf.

  Ik ben alleenstaande ouder en ondernemer, is de training geschikt voor mij?

  Ook wanneer je geen partner hebt, maar wel een onderneming en kinderen, is de online training geschikt voor jou. Zonder partner is het in balans krijgen van je leven misschien zelfs wel een grotere uitdaging omdat veel taken op jouw schouders terechtkomen. Deze online training zorgt ervoor dat jij er achter komt wat de beste keuzes en acties zijn voor jouw leven met een onderneming en een gezin, met of zonder partner.

  Is er een garantie op de resultaten?

  Mocht je aan het einde van de training geen enkel verschil merken terwijl je wel de hele training hebt doorlopen? En je hebt je 100% hebt ingezet voor een ultiem resultaat? Neem dan contact op via mail@nicolehermans.com. Tot 1 jaar na het afnemen van de training krijg je dan je investering terug.

  Kan ik in termijnen betalen?

  Dat is geen enkel probleem. Als je de investering op dit moment te groot vindt om in een keer te betalen, maar je weet zeker dat je dit nu wilt doen, dan kan je in delen betalen.

  Je mag het online bèta aanbod dan in 2 maandelijkse termijnen betalen of je kan het VIP bèta aanbod in 3 maandelijkse termijnen betalen. Dit geef je gewoon aan bij het aanmelden voor de training.

  Zijn de kosten van de training zakelijk aftrekbaar?

  Als je als (toekomstig) ondernemer een opleiding, cursus of seminar volgt, dan kun je de kosten in je aangifte inkomstenbelasting of als bedrijfskosten aftrekken. 

  Welk van deze opties past in jouw situatie kan je het beste bij je boekhouder of accountant navragen.

  Help, het lukt me niet om me aan te melden voor de training.

  Wat vervelend dat het niet lukt om je aan te melden. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan even je spamfilter. Mocht het aanmelden zelf niet lukken stuur dan even een mailtje naar mail@nicolehermans.com. Dan kijken we graag met je mee.

  Kies voor het Online traject of voor de VIP versie:

  Online: In 5 modules leg ik uit hoe jij meer rust, focus, balans, plezier en nog veel meer bereikt. Daarbij krijg je ook een BONUS module over Hoe je voor eens en altijd de juiste keuzes in je leven kunt maken. Je kunt de sheets ook downloaden met daarin de tekst zodat je alles rustig kunt nalezen. En je krijgt natuurlijk de TIJDELIJKE BONUS waarmee je 6 maanden lang deel mag nemen aan online groepssessies waarin je jouw vragen kunt stellen. Deze vinden 1x per maand plaats.

  Deze trainingsvideo’s zijn nog niet opgenomen. Daarom krijg je nu ook BIZARRE KORTING. Als BÈTA deelnemer krijg je als eerste druppelsgewijs toegang tot de training vanaf april 2021.

  VIP: Behalve de video’s, sheets en de TIJDELIJKE BONUS waarmee je 6 maanden lang toegang krijgt tot de online vragensessies krijg je 3 sessies van maar liefst 1,5 uur persoonlijke 1-op-1 coaching van mij. We gaan samen de natuur in om te wandelen in het Noorden, je komt naar mijn kantoor óf je geniet van de flexibiliteit en het gemak van persoonlijke online coaching. Een mix van die opties kan natuurlijk ook.

  Bovendien krijg jij unieke, onbeperkte e-mailondersteuning van mij, gedurende maar liefst 6 maanden!

  Dit krijg je als je meedoet:

   

  • Alle best practices die ik dagelijks met veel succes toepas bij mijn coachingsklanten, verzameld in behapbare online trainingsmodules.
  • Vijf modules + BONUS module over ‘Hoe je voor eens en altijd de juiste keuzes in je leven kunt maken‘, die je kan bekijken of beluisteren + downloadbare en printbare sheets waarop je de opdrachten kunt maken en je notities bij kunt houden.
  • 100% actiegerichte opdrachten. Niet graven in je verleden zoals bij veel andere coachingsprogramma’s, maar juist vooruitkijken naar de toekomst en elke dag concrete stappen zetten om ook echt vooruit te komen.
  • Je doet mee op het moment dat het jou uitkomt. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone.
  • Je houdt onbeperkt toegang tot de training, zodat je het in je eigen tempo volgt vanuit je eigen huis of werkplek. Ook als je in het buitenland zit.
  • TIJDELIJKE BONUS: maar liefst 6 maanden toegang tot de online vragensessies met Nicole, zodat je je vragen altijd persoonlijk kan stellen.

   

  Heb je nog twijfels of vragen voordat je je aanmeldt?

  Of wil je weten of er nog korting- of bonusacties aankomen?

  Blijf er niet mee zitten. Lees hierboven de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan even naar mail@nicolehermans.com. Ik kijk uit naar onze samenwerking!

  Ontspannen groet,

  Nicole Hermans