Veelgestelde vragen

over coaching

Wat is coaching eigenlijk?

Coaching gaat uit van jouw eigen vermogen en inzet om stappen te zetten. Misschien voelt het nu alsof je niet vooruit komt en je niet weet waar je heen wil, maar de antwoorden en de wil om vooruit te komen zitten al in jou. Ze zitten misschien nog wat diep weg gestopt.

Wat doe ik om jou te helpen? Ik help jou om je weer bewust te worden van wat jouw doelen en wensen zijn. Ik begeleid jou bij het vinden van jouw antwoorden, het zien van alle mogelijkheden die er zijn en het zetten van jouw benodigde stappen. Lees de reviews van mijn klanten om te lezen hoe zij dat hebben ervaren.

Wat bespreken we tijdens een coachingstraject?

We bespreken en ontdekken wat jij wil in je leven: Wat zijn jouw doelen? Waar word jij enthousiast van? Hoe functioneer jij op je best? En waar haal jij jouw voldoening uit?

We bespreken ook waar je nu tegenaan loopt en waarom jouw doelen of dromen nog niet zijn behaald. En natuurlijk wat je tot nu toe tegen heeft gehouden en welke keuzes je kunt maken om jouw doelen wél te behalen. 

Ik help je om jouw leven weer in eigen hand te nemen door je te activeren & te inspireren en de moed te vinden om dingen anders te gaan doen. Hierdoor kan jij bewust je eigen keuzes maken om te komen waar jij wilt zijn. En ik stimuleer en begeleid je continu om in actie te komen en steeds weer nieuwe stapjes te zetten. 

Hoe help je mij om m'n leven in eigen hand te nemen?

Dit doe ik onder andere door scherpe vragen te stellen, je geregeld een spiegel voor te houden, samen oefeningen te doen of door jou opdrachten te laten doen die je inzichten geven waardoor je steeds beter weet wat jij wilt.

De opdrachten en vragen kunnen onder andere gebaseerd zijn op neurosemantiek, intuïtieve coaching of NLP. Wat er ook maar het beste past bij jouw vraagstuk op dat moment. De soorten coaching die ik inzet zijn onder andere: face to face coaching, wandelcoaching of online coaching. Welke soort coaching bij jou past kan per sessie verschillen. Dit kiezen we altijd in overleg.

Daarnaast stellen we tijdens elke sessie concrete actiepunten vast zodat je ook daadwerkelijk de benodigde veranderingen door gaat voeren. Dus niet blijven hangen in analyse en verleden, maar concreet vooruit komen naar jouw doelen en dromen.

Er is trouwens ook genoeg ruimte voor een gezonde portie humor. Want naast serieus, mag werken aan je doelen natuurlijk ook leuk zijn.

Wat haal ik uit een coachingstraject wanneer ik me 100% inzet?

  • Na een coachingstraject sta je sterker in je schoenen, vertrouw je op jouw kunnen, en trek je jezelf niet langer in twijfel;
  • Je maakt bewuste keuzes naar jouw doelen en durft te staan voor die keuzes. Je durft ook ‘nee’ te zeggen wanneer dat nodig is;
  • Je stelt je eigen prioriteiten en plant de tijd in die jij daarvoor nodig hebt, zonder je druk te maken om wat anderen vinden;
  • Je bruist van de energie!

Welke soorten coaching bied je?

Tijdens de coachingsessies werken we altijd naar jouw doel of doelen die we tijdens de eerste sessie hebben benoemd. Hierbij kunnen we verschillende soorten coaching inzetten, zoals:

  • Wandelcoaching: Coaching buiten in het bos, op de heide of in het park.
  • Online coaching: Coaching waarbij we allebei op ons eigen plekje achter de computer zitten en elkaar treffen middels een video afspraak.
  • Face to face coaching: Coaching op een voor jou beschikbare locatie. Bijvoorbeeld op jouw kantoor.

Welke vorm van coaching we kiezen kunnen we per sessie bepalen.

Wat is wandelcoaching?

Wandelcoaching is coaching tijdens het wandelen. Maar het is zoveel meer dan alleen praten en lopen.

Tijdens het wandelen gebruiken we de natuur als instrument bij de vraagstukken en dillemma’s die we bespreken. We gebruiken de planten, bomen, dieren, splitsingen, kruispunten en de zon waar het past en op ons pad komt. Ook variëren we met stevig doorlopen, rustig wandelen en stilstaan. Daarnaast kiezen we steeds een andere wandellocatie.

Geen sessie is dus hetzelfde. Wel zit elke sessie vol natuur, rust en ontspanning en dat geeft elke keer weer waardevolle inzichten en fijne resultaten.

Meer weten over wat wandelcoaching voor jou kan doen? Lees er alles over op de pagina over wandelcoaching.

Kies voor minder stress, meer focus en ontspanning

Reserveer jouw gratis kennismaking

welke coaching past bij jou 

Wandelcoaching

1 op 1
persoonlijk
buiten & in beweging

Online coaching

1 op 1
persoonlijk
online

Opleidingen & Certificeringen

Copyright: 2022 - Nicole Hermans

Wandelgebied: Drenthe & Groningen 

Ben jij al lang niet meer zo blij? Last van stress? Vaak moe?

Denk jij ook: Hoe heb ik het zover laten komen? 

Doe het vanaf vandaag anders!

Download gratis 14 tips voor een goede work life balance. Zowel voor ondernemers als werknemers.

- Grijp je kans om weer plezier, rust, ontspanning en focus in je leven te brengen.

- Krijg weer grip op jouw agenda en jouw tijd.

- Met kleine & haalbare stapjes. 

Vraag hem nu aan & je hebt de tips binnen 2 minuten in je mailbox!

14 tips voor een betere work life balance - Nicole Hermans Coaching

Gelukt. Ze komen naar je toe!