Minder stress, meer ontspanning

kom uit de 6e versnelling

Je bent niet voor niets op deze pagina beland. Je bent een professional in loondienst of je bent ondernemer en je loopt al een tijdje tegen je grenzen aan.

Jij ziet misschien wel in dat je je niet meer kan verschuilen achter wat anderen fout doen.

Achter wat jouw omgeving moeten veranderen. Wat je werkgever anders moet doen. Wat je partner moet veranderen. 
Of wat het lot je in de schoot heeft geworpen.

Je ziet in dat de verandering bij jezelf moet beginnen.
Dat als je je leven anders wilt zien, werk of privé, je dan zelf in actie moet komen.
Het heft weer in eigen handen moet nemen.

Maar wat nu…

  • Wat wil ik eigenlijk?
  • Waar word ik nou blij van?
  • En hoe kom ik daar?
  • Welke stappen moet ik zetten?
  • En hoe hou ik het vol zonder in oude gewoontes terug te vallen?

Die vragen beantwoorden… dat is niet makkelijk. Want hoe kom je erachter wat er anders moet? En hoe je dat moet doen? Hoe zorg je dat het een succes wordt?

Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen.

Want laat ik nou heel goed zijn in het ontdekken van waar je zo van baalt, waar je blij van wordt, waar het misging tot nu toe en wat je anders kan doen.

En nog belangrijker: hoe je het voor elkaar krijgt om je doelen te behalen. 

Met een luisterend oor, maar ook met advies, suggesties en met (soms vervelende) vragen om de antwoorden te krijgen die je zoekt. En wanneer het moet ben ik ook streng.

Want ik weet, zowel uit eigen ervaring, als door meerdere coachingsopleidingen en door vele uren coachen, wat er nodig is voor jou. 

Je kan zelfs kiezen welke manier van coaching jou het fijnst lijkt. Ik doe namelijk zowel aan wandelcoaching als aan online coaching! Een combinatie hiervan wordt trouwens ook veel gedaan. 

 

Klaar om in actie te komen?

Reserveer jouw gratis sessie

Wat is coaching eigenlijk?

Coaching gaat uit van jouw eigen vermogen en inzet om stappen te zetten. Misschien voelt het nu alsof je niet vooruit komt en je niet weet waar je heen wil, maar de antwoorden en de wil om vooruit te komen zitten al in jou. Ze zitten misschien nog wat diep weg gestopt.

Wat doe ik om jou te helpen? Ik help jou om je weer bewust te worden van wat jouw doelen en wensen zijn. Ik begeleid jou bij het vinden van jouw antwoorden, het zien van alle mogelijkheden die er zijn en het zetten van jouw benodigde stappen. Lees de reviews van mijn klanten om te lezen hoe zij dat hebben ervaren.

Hoe help je mij om m'n leven in eigen hand te nemen?

Dit doe ik onder andere door scherpe vragen te stellen, je geregeld een spiegel voor te houden, samen oefeningen te doen of door jou opdrachten te laten doen die je inzichten geven waardoor je steeds beter weet wat jij wilt.

De opdrachten en vragen kunnen onder andere gebaseerd zijn op neurosemantiek, intuïtieve coaching of NLP. Wat er ook maar het beste past bij jouw vraagstuk op dat moment. Je kan aan de slag met wandelcoaching, met online coaching of een combinatie van beide. Dit kiezen we altijd in overleg. 

Daarnaast stellen we tijdens elke sessie concrete actiepunten vast zodat je ook daadwerkelijk de benodigde veranderingen door gaat voeren. Dus niet blijven hangen in analyse en verleden, maar concreet vooruit komen naar jouw doelen en dromen.

Er is trouwens ook genoeg ruimte voor een gezonde portie humor. Want naast serieus, mag werken aan je doelen natuurlijk ook leuk zijn.

Wil je meer weten? Lees ook de andere Veelgestelde vragen of neem Contact met me op. Ik kijk er naar uit!

Opleidingen & Certificeringen

Copyright: 2022 - Nicole Hermans

Wandelgebied: Drenthe & Groningen 

Is dit hoe je oud wilt worden?

Mis jij ontspanning? Tijd voor jezelf? Aandacht voor je partner of je gezin?

En voel je je daar schuldig over?

Download nu gratis '14 tips voor een goede work life balance'. 

Breng weer plezier, ontspanning & focus in je leven.

In kleine & haalbare stapjes. 

14 tips voor een betere work life balance - Nicole Hermans Coaching

Gelukt. Ze komen naar je toe!