“Met Nicole’s hulp ben ik aan de slag gegaan met mijn persoonlijke plan. Waar word ik blij van? Hoe kan ik dit integreren in mijn werk en privé? Ze heeft me geleerd niet te denken vanuit de belemmeringen. Maar met mijn persoonlijke plan als leidraad zelf de regie nemen en in actie komen. Ik heb mogen ervaren hoeveel positieve energie er dan vrij komt!

Nicole’s manier van werken was fijn. Op een hele rustige en natuurlijke manier stelde ze vragen waardoor ik tot nieuwe inzichten kwam.

Elke sessies sloten we af met concrete doelen om aan te werken. Dit hielp me in de periode tussen de sessies om ermee bezig te blijven.”

Rinske Tolsma, 45 jaar, Emmeloord

“Ik moet zeggen dat ik dit echt de perfecte combi vind, wandelen en praten.
Het sprak me meteen aan maar ik had van tevoren niet verwacht dat ik het zo fijn zou vinden!”

Marloes, Muntendam

“De gesprekken met Nicole waren heel prettig. Dit komt onder andere door het goede luisteren, het doorvragen op het juiste moment en de herkenning die ze teruggeeft.
Ze geeft daarnaast een heel veilig en vertrouwd gevoel.

Dit heeft mij zeker geholpen te reflecteren naar mezelf met als resultaat dat ik thuis en in mijn bedrijf dichter bij mezelf kan blijven.”

Stefan Vogelzang, 37 jaar, Groningen

Mijn reflectieverslagen van de sessies ben ik steeds geëindigd met: “de sessie met Nicole heb ik
(wederom) als plezierig ervaren”.
Dat zegt iets over de aanpak/benadering van Nicole. Ze heeft een scherp luisterend oor, maar weet ook
op de juiste momenten het gesprek in een andere richting te sturen als dat nodig lijkt.
Daarnaast heeft ze het vermogen die dingen uit “je verhaal” te halen, waar je daadwerkelijk “winst” kunt
behalen. Nicole laat zien hoe je, soms met behulp van een simpele oefening, concrete stappen kunt
maken richting het doel wat jij nastreeft.
Heel bijzonder vond ik de eerste sessie. Ik was nog geen 5 minuten binnen en het voelde alsof we
mekaar als jaren kenden, heel vertrouwd!
Ik zie de vervolgsessies dan ook met veel vertrouwen en plezier tegemoet.
Boele Koops, 58 jaar, Yde

Laat je niet meer leven. Neem je leven weer in eigen handen.

Vraag jouw gratis kennismaking nu aan

“Ik was zo superblij na ons gesprek vanmiddag! Na ons gesprek over blokkades in mijn werk worstelde ik nog even en op een gegeven moment kwam ik in zo’n flow, dat het voelde alsof ik uit elkaar kon spatten van inspiratie!”

Irene, 36 jaar, Amsterdam

“Veel van mijn vraagstelling tijdens mijn coachingstraject ging over: wat helpt mij naar de volgende stap?

Op mijn reis met Nicole, kwam ik tegen dat er toch veel winst bij mezelf te halen is.

Door het concreet maken van een actieplan en gebruik makend van onder andere NLP kwam ik stapje voor stapje verder. Nicole luisterde goed en stelde me de juiste vragen.

Doordat ik diep in mezelf moest graven naar antwoorden was het gevoel soms overweldigend. Doordat Nicole me steeds de hand reikte, kwam ik met haar hulp en begeleiding verder dan ik uit mezelf ooit gekomen ben.”

Luuk Mooibroek, 40 jaar, Groningen

Ik ben altijd iemand geweest die dingen graag goed doet, en ook graag andere mensen tevreden houdt. Dat betekende voor mij dat ik altijd alles voor andere mensen probeerde te doen, ik kon dus ook slecht ‘nee’ zeggen. En dat ik hoge eisen aan mezelf stelde. Op zich ging dat lange tijd prima.

Je hoorde me wel altijd zeggen “ik heb het druk” en “ik ben moe”. Toen ik bijna 2 jaar geleden moeder werd, ging ik op de oude voet verder. Alleen werd al vrij snel duidelijk dat dat niet meer haalbaar was, want de zorg voor het kleine wezentje en de korte nachten breken je dan al snel op.

Toen ik bij Nicole begon, was ik hier dus een beetje klaar mee. Ik wilde graag weer meer energie hebben! We hebben samen gekeken naar hoe ik het beste mijn dag/week kan inrichten. Nicole werkt daarbij heel praktisch, door te kijken naar hoe de situatie is en welke stapjes je kunt/wilt zetten om dat te veranderen.
Vooral kleine stapjes zodat het niet als een te grote verandering voelt maar sneller een gewoonte wordt.
Ze stelt daarbij ook kritische vragen waardoor je gaat nadenken over waarom je iets doet en stel je vindt dat toch niet zo prettig, wat je daaraan zou kunnen doen.

Ik maak nu steeds een afweging of ik de dingen die ik wil doen wel echt leuk vind en of het binnen mijn energieniveau past. Ik moet daarbij erg wennen aan het soms ‘nee’ zeggen, maar weet je? Dat vinden anderen helemaal niet zo erg als ik dat altijd in mijn hoofd had bedacht!

Het traject met Nicole is nu afgelopen, en ik kan zeggen dat ik er veel aan heb gehad. Ik ben dus erg blij dat ik het heb gedaan!

Esther, 36 jaar, Nieuwegein

In mijn zoektocht naar meer rust in mijn werk/leven en met name de rust in de communicatie intern in ons team heb ik Nicole leren kennen.

De grootste winst uit onze gesprekken heb ik gehaald door er achter te komen dat het belangrijk is te weten wat je gesprekspartner beweegt en / of (on ) gelukkig maakt. Alleen door je in te leven krijg je het maximale terug en komen de personen op de juiste plaats in je team terecht.

We hebben bij ons bedrijf nu inmiddels 26 voortgangsgesprekken gehad en moet zeggen dat deze handvatten mij enorm geholpen hebben. In deze Corona periode een best uitdagende investering in je team.

Bij ons resulteerde het in een duidelijkere inhoudelijk diepere persoonlijke communicatie en na uitvoering van de actiepunten, uiteindelijk een hechter team. Op een tegel zou het er zo uitzien ‘’Stop met praten en begin met luisteren’’ ien’t Grunnegers.. ‘’Nait lull’n mor luustern’’ (;

Nicole, dank voor deze handvatten en luisterend oor!

Wim Kwant, 51 jaar, Winsum

“Ik heb Nicole ervaren als een professionele coach bij wie ik me veilig voelde. Zij heeft mij goed verder op weg geholpen in mijn bewustwordingsproces van ondermijnende overtuigingen waarin kwetsbaarheid door mij vaak gezien werd als zwakheid en er niet echt mocht zijn.

Gedurende de sessies heeft Nicole mij geholpen om in te zien hoeveel impact zo’n negatieve overtuiging kan hebben op je eigen houding en dus ook op alle (belangrijke) relaties in je leven.

Ze heeft me geholpen bij het zetten van de benodigde stappen om minder te oordelen en meer openheid te tonen, om op die manier meer verdieping te vinden in de relaties met mensen om me heen.

Daardoor voel ik me nu positiever en ben ik inmiddels beter in staat om bespreekbaar te maken wat bij mij speelt in plaats van aannames te doen die vaak niet blijken te kloppen.”
Christina, 59 jaar, Noord-Brabant

“Met veel warmte en goede vragen heeft Nicole mij geholpen.

Door de coaching ik weer grip op mijn gevoel, mijn keuzes en wat ik wil.

Het heeft mij al met al heel veel gebracht en daar ben ik erg dankbaar voor.”

Esmé, 35 jaar, Groningen

Copyright: 2020 - Nicole Hermans

Adres: Berkenweg 1, Zuidlaren

Nicole Hermans Coaching

Focus & ontspanning voor jou alleen

Word jij ook knettergek van je volle agenda? En wil je een einde aan stress en drukte?

Als je nu niets doet, dan loopt je emmer een keer over.. met alle ellende van dien.

 

Laat je e-mailadres achter en ontvang met enige regelmaat belachelijk fijne & haalbare tips om jouw leven in balans te brengen.

Jeej, het is gelukt! De eerste mail komt snel jouw kant op.